Tør du holde en slange?

Slangeinnspurt i vår 2. etasje!

Slangeinnspurt i Atlanterhavsparken.

Rett over påske drar slangene tilbake til der de kom fra.


Hele 12 ulike arter av arten kvelerslanger, har både gledet og kanskje også skremt våre gjester i vinter. Men nå er det vår og vi er klar til å slippe slangene fri, eller i hvert fall sende de tilbake til Akvariet i Bergen og og Reptilparken i Oslo som vi har fått lånt de fra.

Lyst å holde slange?

Fortsatt og frem til uka etter påske har vi slangehåndtering lørdag og søndag kl. 11.30 -12.30 og hver dag 13.30 - 14.00 for publikum. Hvis du tør:-)
Vi kan si såpass at her er det slanger for enhver smak. Den største er hele 2.5 meter lang, mens den minste er kun noen centimeter. Men til gjengjeld så har den både oppstopper-nese og stor personlighet, så det den ikke har på størrelse tar han igjen på sjarmen.
Lider du av slangefobi og har lyst å få gjort noe med den, så er det bare å ta turen. Vi kurerte flere sist gang også, og vet at det nytter. Men de fleste som besøker oss har et godt forhold til slanger og ønsker å både utfordre nysgjerrigheten, men også lære litt om mer enn det som naturlig finnes rundt oss her på denne kanten av landet. Slanger er jo både eksotiske og litt mystiske av seg, og mange tenker at de både er sleipe og litt glatte å ta på. Men de har silkemykt skinn og er varme og gode å både ta og klappe på. Bare kom og prøv.

Vi vil ha slangehåndtering lørdag og søndag 11.30 - 12.30 og hver dag kl. 13.30 - 14.00. Og utstillingen vil vare til over påske.