Tør du holde en slange?

Fra 01. oktober er det slangeutstilling i Atlanterhavsparkens 2. etasje.

Slangene er tilbake i Atlanterhavsparken.


I høst og vinter blir det kvelende tilstander i vår 2. etg.


Hele 12 ulike arter kvelerslange, skal glede og kanskje også skremme, våre gjester i vintermørket. lørdag og søndag kl. 11.30 -12.30 og hver dag 13.30 - 14.00 har vi slangehåndtering for publikum. Hvis du tør:-)
Dette er det mange som har ventet på, sier Tor Erik Standal, daglig leder.
Det er nesten fire år siden sist, men fortsatt er det telefoner med spørsmål om slangene er der. Og nå som sist vil vi ha slangehåndtering som en del av det faste aktivitetsprogrammet. Vi kan si såpass at her er det slanger for enhver smak. Den største er hele 2.5 meter lang, mens den minste er kun noen centimeter. Men til gjengjeld så har den både oppstopper-nese og stor personlighet, så det den ikke har på størrelse tar han igjen på sjarmen.
Lider du av slangefobi og har lyst å få gjort noe med den, så er det bare å ta turen. Vi kurerte flere sist gang også, og vet at det nytter. Men de fleste som besøker oss har et godt forhold til slanger og ønsker å både utfordre nysgjerrigheten, men også lære litt om mer enn det som naturlig finnes rundt oss her på denne kanten av landet. Slanger er jo både eksotiske og litt mystiske av seg, og mange tenker at de både er sleipe og litt glatte å ta på. Men de har silkemykt skinn og er varme og gode å både ta og klappe på, sier Standal med et lurt smil. Bare kom og prøv.

Vi vil ha slangehåndtering lørdag og søndag 11.30 - 12.30 og hver dag kl. 13.30 - 14.00. Og utstillingen vil vare til over påske.