Mating av fisker og dyr

Dykkershow kl. 13:00 (også kl. 15:30 i perioden 01. juni - 31. aug)
Hver dag blir de største fiskene foret for hånd av dykkeren i den største tanken. Tanken med fire millioner liter sjøvann er full av blant annet glupske torsker, kveiter, steinbit, havål og laks. Når forretten serveres vekkes appetitten og instinktet til de mange fiskene. Og når dykkeren møter sultne fisker som er større enn seg selv, med et fangstnett fullt av akkar, sild og makrell, er det duket for et fantastisk skue.
Dykkershowet kan du oppleve hver dag hele året kl. 13.00. I perioden 01. juni til 31. august kan du også oppleve det hver dag kl. 15.30. 
Oterforing kl. 14.00
Oterne Nusse, Muffe og Pia er akvariets nyeste attraksjoner. Morløse og hjemløse kom de til oss i 2016 og bodde først i kjelleren. Vinteren 2017 fikk de nytt hjem. Sin egen øy. Oterne på "Oterøya" får mat hver dag klokken 14.00.
Pingvinmating kl. 14:30

Pingvinene kommer staselig antrukket fra naturens side. Under foringen vil akvaristen fortelle om pingvinene, hvem som er født her og hvor de andre kommer fra. Du vil se hvordan de innfinner seg etter rang, og hvem som får spesialforpleining av akvaristene. 
Foring av selene kl. 15:00

Hver dag klokken 15.00 mater vi selene i Selbukta foran publikum. 
De 11 selene av arten Steinkobbe, er alle vant til litt ekstra action rundt måltidet. Sild er godt og ekstra fortjent hvis en kan få lage litt leven i bassenget. Kom og se!