Ledig stilling hos oss

Er du vår nye kollega?

Atlanterhavsparken er i stor utvikling og har nylig fått tildelt vitensenterstatus. Her skal Norges første regionale vitensenter med marin profil etableres. Det skal bygges ut, lages interaktive utstillinger, utvikles pedagogiske opplegg og gjennomføres besøksaktiviteter. 

I den forbindelse søkes:

Pedagogisk ansvarlig

Med ansvar for:
• Utvikling av vitensenteret
• Gjennomføring av besøksaktiviteter
• Skolekontakt

Stillingen er en spennende mulighet til å være med å utvikle det nye vitensenteret og besøksopplegget for dette, med vekt på det pedagogiske tilbudet.

Vi søker en pedagog med erfaring fra undervisning og med stor interesse for og kunnskap om naturfag.

Du må være opptatt av at våre gjester får gode besøksopplevelser – og du må være en lagspiller som kan arbeide godt sammen med kollegene ved Atlanterhavsparken.

Forespørsler om stillingen kan rettes til daglig leder Tor Erik Standal

Mobil 976 81 684, Epost: torerik@atlanterhavsparken.no 

Søknad kan sendes til samme mailadresse innen Frist 31.10.19

Alle henvendelser og søknader vil behandles konfidensielt.

 

Om Atlanterhavsparken: Siden 1998 har Stiftelsen Atlanterhavsparken, vært et av Nord Europa største og mest unike saltvannsakvarier. Som det Norske Akvariet er vi et utstillingsvindu for livet langs Norskekysten og Atlanterhavet, med årlig rundt 140.000 besøkende. Atlanterhavsparkens ansatte er en dedikert og engasjert gjeng med stor marin kompetanse. Med sine 12 fast ansatte i tillegg til helg og ferieansatte, kan vi tilby et godt arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver.
Atlanterhavsparken skal i sin utvikling oppleves som mest mulig ekte, spennende, engasjerende og lærerik.
Vårt formål som stiftelse er:
"Å drive offentlig akvarium med naturlig tilhørende fasiliteter i Ålesund, for å formidle kunnskap om - og å skape interesse, for livet i havet. Samt illustrere sammenhengen mellom ressurser i havet og marint basert verdiskaping, og sammen med andre institusjoner drive forsking tilknyttet livet i havet".
For mer informasjon, se www.atlanterhavsparken.no Informasjon om vitensentre finnes på https://www.vitensenter.no