Vi representerer Norge

Atlanterhavsparken ved vår daglige leder Tor Erik Standal, er valgt inn i hovedstyret som Norges representant i den Europeiske organisasjonen for hele 400 ledende akvarier og dyrehager i hele Europa, EAZA.
-Å være medlem i denne organisasjonen er et kvalitetsstempel i seg selv, å bli valgt inn i selve hoved styret er en stor ære, sier Tor Erik.
Atlanterhavsparken ble tatt inn som medlem i EAZA i 2007 etter en grundig prosess der strenge krav til kvalitet og dyrevelferd var hovedfokus. Det var da vi også ble godkjent til å være med i avlsprosjektet for Humboltpingvinene våre som har vist seg å være meget vellykket.
EAZA inneholder både akvarier og dyrehager. Akvarist og driftsleder Rune Veiset har allerede i flere år vært styremedlem i akvariestyret EUAC, og Atlanterhavsparken er godt kjent – og også anerkjent for sin driftsmåte og fokus.
-Dette er vi veldig stolte over. Det vises at jobben vi har gjort i over 20 år har blitt lagt merke til, også internasjonalt, sier Ove Paulsen, styreleder i Atlanterhavsparken.
Du kan lese mer om EAZA her: https://www.eaza.net/