Personvernerklæring

Når du bruker Atlanterhavsparken, gir du oss personopplysninger om deg. Vi verdsetter ditt besøk på vår hjemmeside og din interesse for våre produkter og tjenester. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøke nettstedet vårt og vi forsikrer deg om at din personlige informasjon er trygg hos oss. Vi tar personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personlig informasjon, og hvordan du kan utøve dine personvernrettigheter.

Hva er personopplysninger?
«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e- postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).»
Kilde: Datatilsynet

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?
Denne siden eies og driftes av Atlanterhavsparken. Atlanterhavsparken er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn via vår nettside. Vi retter oss etter gjeldende personvernregelverk. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

Hvilke personopplysninger lagres?
Når du kontakter oss, behandler vi opplysninger for å kunne besvare ditt spørsmål. Vi lagrer opplysninger som er nødvendig for å kunne besvare din henvendelse. Dersom du ringer oss, vil vi lagre ditt telefonnummer. Dersom du kontakter oss per e-post, vil vi lagre din henvendelse, vårt svar og din e- postadresse.

Kontaktskjemaer
Siden inneholder også et kontaktskjema der du som bruker kan sende inn din kontaktinformasjon slik at vi kan ta kontakt med deg. Informasjonen du sender inn blir sendt fra kontaktskjemaet til oss via vår e-postadresser. Informasjonen vi mottar blir behandlet konfidensielt på samme måte som når du sender en epost direkte til oss på vanlig måte. En sikkerhetskopi av innholdet i kontaktskjemaet blir også lagret i nettsidens system, men er bare tilgjengelig for eieren av nettsiden. Å fylle ut skjemaet er frivillig og følgende informasjon er mulig å registrere i skjemaene:

- Navn
- Telefonnummer
- E-post adresse

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Denne nettsiden eller tilknyttede tredjepartsverktøy bruker informasjonskapsler. Informasjonskapselfiler sendes til, og lagres i din nettleser. Informasjon sendes deretter tilbake til nettsidens webserver hver gang nettleseren ber om en side fra webserveren. Dette gjør det mulig for webserveren å identifisere og spore bruksmønster i nettlesere.

Slå av informasjonskapsler (cookies)
De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler (cookies) i nettleserinnstillingene. Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler vil påvirke brukbarheten til enkelte nettsteder.

Mer informasjon
Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vennligst kontakt oss.