Vi har stengt for ombygging.

Stengt for ombygging i januar og februar.
I 2019 fikk vi av Kunnskapsdepartementet, tildelt status som Norges første marine vitensenter.

Nå setter vi i gang første byggetrinn mot det som skal stå klart høsten 2021.
Vi bruker denne vinteren til å gjøre de ombygginger som er nødvendig innomhus og må derfor holde stengt de første månedene i 2020. Her vil skje store endringer. Noe vil forsvinne og noe vil komme til, slik vi alltid har fokus på når vi har utviklet oss frem til i dag.

Det betyr at vi i alle fall vil være stengt de to første vintermånedene. Alt vil nok ikke være tipp topp når vi åpner heller, men vi vet det vil bli veldig bra etter hvert og vi håper selvfølgelig at gjestene våre ikke vil glemme oss etter at stengeperioden er over. Vi kommer til å oppdatere jevnlig på facebooken vår fra byggearbeidet underveis, og vi blir glade om dere følger med på oss der. 

Har du årskort?

Vi har veldig mange flittige årskortbrukere og de er veldig viktige for oss, og ekstra viktig nå i den rolige årstiden.
For å sikre at ingen føler seg oversett eller ikke ivaretatt, så utvider vi derfor samtlige årskort med 2 måneder, eller så lenge vi har stengt. Så om du har årskort, eller har planer om å kjøpe enten til deg selv eller for eksempel i gave, så vil bare det kommende året bli forlenget tilsvarende og så får du forhåpentligvis også enda bedre akvarieopplevelser på kjøpet.
For vi er fortsatt Atlanterhavsparken, selv om vi nå utvider med et vitensenter. Det vil bare bli enda mer å se, lære og delta på, for alle.
Vi gruer oss til å stenge, men gleder oss stort til vi åpner igjen!

Vi vil også takke for et fantastisk 2019. Igjen har vi hatt et kjempeflott år og håper at også du sitter igjen med gode opplevelser hos oss. Vi ser frem til et spennende 2020!