Atlanterhavsparken vokser ikke bare i antall besøkende, men også i antall medarbeidere. Flere er kommet til i løpet av året, og de tre startet i midten av august.
To til vitensenteret💙
Cecilie Tynes Riksem er tilsatt som formidler i Vitensenter-avdelingen. Hun har ansvar for å utvikle og gjennomføre læringsopplegg for skoleklasser, barnehager, studenter og lærere. Cecilie har over 10 års erfaring fra høgskole og universitetssektoren, med utdanning innen celle- og molekylærbiologi, bioteknologi, molekylærmedisin, pedagogikk og kjemi. I tillegg er hun redaktør og medforfatter av kjemi-podcasten Rosa begerglass, sammen med tidligere NTNU-kollega Gro A. H. Bjørnøy.
Jørgen Waage har samme tittel og er også blitt en del av vitensenteravdelingen. Tidligere har han jobbet som lærer i videregående skole, og han har en lektorutdanning i realfag fra NMBU. I tillegg har han erfaring fra fiskeoppdrett og har tatt videreutdanning innen naturveiledning og friluftsliv. Jørgen er også en ivrig sportsdykker, og har som mål å få tatt nok dykkerutdanning til å kunne være med på dykkershowene i stortanken på Atlanterhavsparken.
Egen markedskoordinator💙
Celine Hjeltnes er har vært ekstern markedskonsulent for Atlanterhavsparken gjennom en årrekke og kjenner stiftelsen godt. Nå er hun ansatt i en nyopprettet stilling som markedskoordinator med ansvar for markedsføringen av Atlanterhavsparken, herunder sosiale medier, nettsider, profilering og mye mer. Celine har utdanning innen markedsføring, innovasjon og ledelse.
Kompetanseløft
Administrerende direktør i Atlanterhavsparken, Kjetil Aarseth, er glad for at stiftelsen stadig tiltrekker seg høykompetent arbeidskraft.
- Atlanterhavsparken er havet si stemme. Med disse tre medarbeiderne har vi fått kompetente folk på laget som kan løfte oss ytterligere for å nå formålet om kunnskapsoverføring om livet i havet, sier han.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om Cookies og Personvern her.